Leverans och köpvillkor

Köpvillkor
Detta är köpvillkoren som gäller för alla produkter som finns i Zlamps webbutik.

Konsumentköplagen
Vid försäljning till enskilda konsumenter gäller alltid konsumentköplagens bestämmelser, liksom distans och hemförsäljningslagen. Se konsumentköplagen på www.konsumentverket.se
När du handlar genom ett företag eller använder ett företagsnamn på kvittot är det köplagen som gäller.

Åldersgräns
Om du är under 18 år måste du ha målsmans tillstånd. Sådant tillstånd kan ges genom att en förälder skickar sitt uttryckliga tillstånd till oss med e-post. Alla falskbeställningar spåras och polisanmäls, och om vi lidit ekonomisk skada kommer vi att kräva skadestånd.

Ångerrätt
Enligt distansavtalslagen har du som konsument rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du tagit emot din beställning. Du har rätt att öppna förpackningen och kontrollera din beställa produkt. Du har inte ångerrätt om du specialbeställt en vara som tillverkats enligt dina anvisningar. Produkten och förpackningen ska vara hel och i säljbart skick. Produkten du väljer att returnera ska packas i medföljande emballage och originalförpackning. Returfrakten bekostas av dig om du ångrar ditt köp. Mejla oss om du vill returnera din vara på info@zlamp.se

Reklamation - Skadad produkt
Har du haft otur och fått en skadad vara levererad till dig, behöver du göra din reklamation senast 5 dagar efter att du hämtat ut din beställning, kontakta oss på info@zlamp.se. Skadan ska dokumenteras på bild som mailas till oss. Om emballaget är skadat, ta även en bild på detta. Vi tar sedan beslut om vara behöver returneras eller kasseras.

Vid beslut om retur skall varan packas väl packad i originalförpackning. Inga lappar eller fraktsedlar ska fästas på originalförpackningen. Klistra på retursedeln ni får av oss över den gamla adressetiketten och lämna paketet till ditt aktuella ombud. När returen kommit oss tillhanda återbetalar vi dig för ditt köp.

Leveranstid
Vi har en leveranstid på cirka 7 dagar från det att ordern mottagits. Detta gäller ej specialbeställningar. Under långhelger och högsäsong kan leveransen ta något längre tid. Vi skickar med Schenker till närmaste ombud. 

Bordslampor och taklampor skickas oftast i 1 kolli medans golvlampor skickas i 2 kolli, detta gäller inte läslampor. Ett paket med skärm och fotplatta och stativet för sig. Vänligen kontrollera om ni får flera sändningsnummer.